Čateks ostvario zapažen nastup na međunarodnoj izložbi obrambene opreme i tehnologije - Adriatic Sea Defense & Aerospace

Čateks d.d. - uspješan nastup na međunarodnoj izložbi ASDA 2023

 

Čateks d.d. je i ove godine sudjelovao na međunarodnoj izložbi Adriatic Sea Defense & Aerospace (ASDA). Ranijih godina tradicionalno u Splitu, ove godine je ASDA prvi put održana u prekrasnom i poviješću prepunom Zadru, što je samo dodatno učvrstilo ovaj događaj u kalendar brojnih stranih i domaćih sudionika iz segmenta obrambene opreme i tehnologije.

 

 

Naša tvrtka je ostvarila vrlo zapažen nastup i na svom vizualno dorađenom i prepoznatljivom štandu istakla niz noviteta - kako u segmentu "lakih" tkanina i materijala za uniforme, tako odnedavno i u segmentu "teških" tkanina za primjenu u balističkim proizvodima, ruksacima, torbama i brojnim drugim artiklima koji zahtjevaju visoku razinu otpornosti na najzahtjevnije uvjete korištenja.

 

 

 

Osim cijelog niza kvalitetnih postojećih i budućih komercijalnih kontakata, moramo izdvojiti posjete visokih izaslanstava ministarstava obrane, ministarstava unutanjih poslova, vojnih i policijskih dužnosnika iz zemalja poput Bosne i Hercegovine, Češke, Slovačke, Mađarske, Iraka i -naravno- Hrvatske.

Opći zaključak jest da je za Čateks d.d. ovo definitivno bila najkvalitetnija ASDA do sada i da je poslužila za dodatno etabliranje pozicije Čateks d.d. na svjetskom tržištu.

Hvala organizatorima na odlično odrađenom poslu i vidimo se na slijedećoj ASDA-i!