Na ASDA SPLIT 2017. Čateks d.d. će predstaviti rezultate višegodišnjeg razvoja i istraživanja.

Čateks predstavlja novu NyCo tkaninu i prikrivnu šaru

ČATEKS D.D. NA ASDA-i  2017. PREDSTAVLJA NOVO RAZVIJENU NYCO CORDURA® TKANINU SA ZNAČAJNO POBOLJŠANIM SVOJSTVIMA, A UZ TO PREDSTAVLJA I NOVE, FUNKCIONALNIJE, PRIKRIVNE ŠARE - REZULTAT VIŠEGODIŠNJEG RADA I ISTRAŽIVANJA

 

Noviteti vojnika za budućnost

 

Praćenjem trendova na tematskim sajmovima dobili smo uvid u smjer kretanja tržišta i važnost temeljne komponente svakog vojnika - funkcionalna tkanina visokog standarda. Sukladno tome u suradnji s partnerima – proizvođačima vlakana i prediva, odlučili smo biti prva karika i pokretač slijedeće generacije vojnih tkanina. Uz to imali smo prilike pratiti prikrivno tržište jednako kao i detekcijsko pa smo razvili liniju prikrivnih tkanina ciljano za MORH, dok smo vođeni vlastitim R&D izradili prikrivne šare za širu upotrebu. Dokazat ćemo kvalitetniju i bolju IR detekcijsko-prikrivnu komponentu.

Službeno predstavljanje će se odvijati na ASDA SPLIT sajmu. U terminima: Srijeda, 26 travanj, 2017 (12:00 – 17:00), Četvrtak, 27 travanj, 2017 (10:00 – 17:00), Petak, 28. travanj 2017. (10:00 – 15:00) - Split - Spaladium arena.

"Čateks je jedno od najvećih tekstilnih poduzeća u regiji te jedno od najstarijih u jugoistočnom dijelu Europe, a naša inicijativa pokazuje kako planiramo zauzeti značajnu ulogu na tržištu." - Davor Sabolić, Direktor-Uprava Društva

Sačinjavaju ga tri proizvodna centra: Tekstil (tkaona i dorada tkanina), Politeks (prevlačenje i laminiranje) te Konfekcija. Takav ustroj čini vertikalnu "one stop shop" integraciju koja omogućuje bolju kontrolu faza proizvodnje kroz tehnološku inovativnost, udruživanjem snaga inženjera svih proizvodnih centara. Čateks je posljednjih godina tržišno ojačao svoje pozicije kao proizvođač tehničkih tkanina i materijala za specijalne namijene.

O Čateksu

Osnovan 1874. godine Čateks je prebrodio gotovo sve uspone i padove koji su se u više od 140 godina odvijali i trenutno bilježi pozitivne poslovne rezultate. Zapošljavamo 340 radnika i kontinuirano ulažemo u njihovo znanje kao i strojni park. Tvrtka financijski bilježi rast, tehnološki modernizaciju i mnogo ulaže u istraživanje i razvoj. Na taj ćemo način našim klijentima pružiti najvišu moguću razinu usluge i proizvoda. Našu iznimno široku paletu proizvoda organizirali smo u 4 zasebna registrirana branda ujedinjena u ime COMPAGO® gdje smo proizvode uklopili u Defend, Protect, Medical i Home kategorije proizvoda sukladno njihovoj primjeni.

 

Više o Čateksovim brandovima pročitajte na www.cateks.hr ili na broj +385 40 379 444