Čateks predstavio svoje najpoznatije brendove i pružio informacije o mogućnostima zaposlenja i praksi za studente

Čateks sudjelovao kao izlagač na Tjednu karijera Sveučilišta Sjever "Connect Week UNIN"

 

Čateks je prepoznao važnost održavanja Tjedna karijera Sveučilišta Sjever "Connect Week UNIN" i sudjelovao kao izlagač 08. i 09. svibnja u Sveučilišnom centru Varaždin. Studenti su imali prilike upoznati se s Čateksom, čime se bavimo i našim najpoznatijim brendovima.

S obzirom na različite studijske programe, studentima smo pojasnili što bi potencijalno u Čateksu mogli raditi, na kojim se radnim mjestima zaposliti, kakve uvjete nudimo i što sve mogu očekivati kao potencijalni Čateksovci. Naglasili smo osobni i profesionalni razvoj unutar našeg Društva te inovativnost i napredak koji opisuje novi Čateks.

 

 

Cilj sudjelovanja na ovakvom važnom događaju u regiji bio je svakako i predstaviti Čateks u novom ruhu, upoznati studente s našom tradicijom, ali i dati naglasak na to što je Čateks danas i što sve još želimo dodatno postići.

Mogućnost odrađivanja prakse i pisanja završnih radova također je bila jedna od tema na Čateks štandu. Motiviranim studentima željnim učenja spremni smo ponuditi i takav oblik suradnje. Podrška i ulaganje u mlade visokoobrazovane ljude jedan je od strateških ciljeva Čateksa. 

 

 

Zahvaljujemo Sveučilištu Sjever na pozivu, odličnoj organizaciji i posjećenosti događaja. Povezivanje studenata, akademske zajednice i poslodavaca smatramo nužnim kako bi studenti, budući zaposlenici bili što spremniji za tržište rada koje ih očekuje, stoga će Čateks u budućnosti definitivno sudjelovati na ovom i sličnim događajima.

 

POSAO U ČATEKSU