Enforce Tac - Međunarodni sajam i konferencija za provedbu zakona, sigurnosti i taktička rješenja

Čateks na vojnom sajmu u Njemačkoj

 

Još samo danas izlažemo na štandu broj 12-495 zajedno s našim partnerima iz Hrvatskog klastera konkurentnost obrambene industrije  DOK-ING d.o.o. i  ŠESTAN-BUSCH d.o.o. na Međunarodnom sajamu i konferenciji za provedbu zakona, sigurnost i taktička rješenja u izložbenom centru Nürnberg (1. - 2. ožujka 2022.)

Sadržaj sajma i popratnih konferencija koncentrirane su isključivo na potrebe stručnjaka za sigurnost iz policije, pravosuđa, granične zaštite, carine, vojne policije i oružanih snaga.

 

Sudjelovanje na ovom specijaliziranom sajmu među više od 300 izlagača kojim predstavljamo paletu tkanina pod našim brendom Čateks Defend predstavlja za nas veliko iskustvo i priliku za nove međunarodne kontakte.

Nudimo široku paletu tkanina za različita područja: vojsku, sigurnosne snage, policiju i vatrogasce.

Naše tkanina izrađene od visokokvalitetnih CORDURA® vlakana odlikuju se izvanrednim karakteristikama kao što su visoka izdržljivost, otpornost na habanje, brzo sušenje, no melt no drip efekt.

 

NAjznačajnije Visokokvalitetne Tkanine S Kojima Smo Se Predstavljali Na Sajmu:

 

  • PUMA 220 - CORDURA® NYCO tkanina koja je očiti odabir u sve većem broju europskih vojnih natječaja.
  • PUMA EL - CORDURA® NYCO tkanina s naprednim XLA (XLANCE®) rastezljivim vlaknima koja doprinose udobnosti nošenja.
  • MISTRAL 185.1 - CORDURA® NYCO Extreme tkanina s naprednim T420HT vlaknima. Lagana, zrakopropusna tkanina koja ima istu vrhunsku izdržljivost kao teža PUMA 220.