Čateks donirao medicinske tekstilne proizvode Čakovečkoj bolnici

Donacija Županijskoj bolnici Čakovec

 

Nakon što smo godinama rješavali probleme tvrtke i uspješno okončali taj proces, odlučili smo posvetiti se i približiti lokalnoj zajednici i to tako da s njom podijelimo uspjeh naše tvrtke.

Povodom 100. obljetnice Županijske bolnice Čakovec, Čateks je donirao bolnici proizvode iz Čateks Medical i Home asortimana poput posteljina, vodootporne zaštitne plahte za madrace i jastuke i vodootporne stolnjake za blagovanje te pamučne kuhinjske ručnike, u vrijednosti gotovo 28.000 kuna.

 

 

Sve ono što će prema riječima ravnatelja ŽB Čakovec dr. Igora Šegovića svakodnevno koristiti bolnici. Hvala Čateksu, kojem ovo nije prvi put da donira našu bolnicu. Svaka donacija bolnici doprinos je kvaliteti bolničke usluge, što je svima nama prioritet. Nema manjih ili većih donacija. Svi su bolesniku jednako vrijedni jer mu olakšavaju boravak u bolnici kada je najranjiviji. Naši donatori su svi humani ljudi velikog srca kojima se zahvaljujemo – rekao je dr. Šegović

Osim bolnice, uvijek rado doniramo i čakovečke vrtiće proizvodima iz vlastitog asortimana, ovu donaciju Čateksa bolnici su predali direktor Davor Sabolić i direktorica prodaje Gordana Nedeljko.

 

VIŠE O ČATEKS MEDICAL ASORTIMANU