Eurosatory - The Defence & Security Fair

Predstavljanje Čateks Defend tekstila na sajmu u Parizu

 

Eurosatory predstavlja okupljanje sve većeg broja gospodarskih i institucionalnih subjekata bez premca u Europi i bijenalno sustavno raste - kako u broju izlagača i posjetitelja, tako i u broju službenih delegacija koje se dolaze informirati o novitetima u području svih aspekata obrambene tehnologije i konceptualnih rješenja.

Tradicionalno se i ove godine održava na impozantnom izložbenom prostoru Paris Nord Villepinte. Ove godine sudjeluje oko 1800 izlagača iz 60-ak zemalja diljem svijeta.

Čateks se ove godine po prvi puta na Eurosatoryu predstavlja na nacionalnom štandu koji obuhvaća cijeli niz hrvatskih tvrtki koje nude napredna rješenja za obrambeno-sigurnosni kompleks.

Naš fokus i dalje ostaju CORDURA® NYCO tkanine koje ostaju premium rješenjem za uniforme, ali i tu Čateks prostora za inovaciju definitivno posjeduje.

Uz već provjerena rješenja tkanina bazirana na CORDURA® T420 vlaknu, interes se kreće ka još naprednijoj CORDURA® NYCO Extreme tkanini, a možemo se pohvaliti i sa iskorakom CORDURA® NYCO Extreme stretch tkanine što predstavlja vrhunac svjetskog razvoja.

Uz osiguravanje rješenja u tzv. lakim tkaninama, odnedavno smo u mogućnosti našim klijentima ponuditi i CORDURA® Classic (100% poliamid) tkanine - u tiskanoj i bojanoj doradi, sa poliuretanskim prevlačenjem ili pak u laminiranom obliku - oba rješenja su u današnjoj sigurnosnoj situaciji iznimno tražena.

Općenito, hrvatska obrambena industrija obuhvaća oko 100 poslovnih subjekata s preko 3000 zaposlenih uz godišnji plasman oko 200 milijuna eura, kako na domaćem, ali i dobrim dijelom na vanjskim tržištima.

Ako ste u mogućnosti, posjetite nas u hali 6, štand K490.