Čateks je imao priliku susresti se s učenicima Tehničke škole u Čakovcu i inspirirati nove mlade generacije

Susret s poduzetnicima i Sajam poslova u Čakovcu

U četvrtak 12.10.2023. u Tehničkoj školi u Čakovcu, održao se Susret s poduzetnicima i Sajam poslova za učenike istoimene škole. Pored 15 poduzeća koji su imali priliku predstaviti se, sudjelovao je i Čateks.

 

Kolegice Maja Mavrin i Nikolina Goričanec vješto su predstavile našu organizaciju, razmijenila iskustva, te prezentirale Čateks kao poželjnog poslodavca. 

U Čateksu njegujemo mogućnost izražavanja individualnosti i kreativnosti u radu i izvlačimo najbolje od svakog zaposlenika. Privlačimo, razvijamo i zadržavamo zaposlenike koji su raznoliki poput tržišta koja opskrbljujemo proizvodima te osiguravamo radno okruženje u kojem se prihvaća sinergija različitosti. Sve te vrijednosti smo pokušali prenijeti na buduće mlade radne snage. Vjerujemo kako smo novoj generaciji mladih ljudi dali prvi vjetar u leđa i inspirirali ih za budućnost.

 

Samo iz Tehničke škole Čakovec ove je godine izašlo 240 učenika spremnih za tržište rada, a želja ih je zadržati u Hrvatskoj. U ovom susretu vidjeli smo priliku za napredak strukovnog obrazovanja. Obrazovanje treba pratiti razvoj tehnologije uz što jaču suradnju između škola i poduzetništva, a Čateks je time imao namjeru ostvariti dobar kontakt s mladim ljudima koji će uskoro tražiti zaposlenje te im omogućiti priliku za daljnji razvoj i zaposlenje.

Pregled otvorenih radnih pozicija u Čateksu možete vidjeti OVDJE.

Primamo i otvorene zamolbe za posao na [email protected]