Trokutići, kružići, točkice, kvadratići?

Besplatan vodič za održavanje tekstila

 

Besplatan vodič za održavanje tekstila

"Glačalo sa dvije točke." "Prekriženi kvadratić s kružićem." Zvuči poznato? Ovako nekako izgleda pretraživanje interneta kada želimo pravilno održavati naš omiljeni komad tekstila. Često se nađemo u situaciji da nepravilno tumačimo simbol održavanja ili ga u nerazumijevanju uopće ne uzimamo u obzir. Bilo bi dobro naučiti sve simbole, a još je bolje za to koristiti "šalabahter" - jer tko će upamtiti sve te trokutiće, kružiće, točke, kvadratiće, linije i glačala?

Sav tekstil dostupan na današnjem tržištu dolazi uz svima poznatu etiketu za održavanje. Na toj  etiketi se, naime, nalaze simbolizirana uputstva za održavanje koja nisu uvijek sasvim razumljiva. Kako bi Vaš tekstil zadržao postojanost boja, kvalitetu i da bi mu produljili životni vijek nužno je pravilno ga održavati, što znači i pravilno čitati simbole. Stručna Čateksova ekipa za Vas je zato pripremila jednostavan vodič za čitanje simbola održavanja koji potpuno besplatno možete preuzeti na slijedećem linku: 

 

Preuzimanje tumača znakova za održavanje tekstila

 

Vodič je rukovođen idejom da bude dovoljno jasan i jednostavan za upotrebu, a i dovoljno kompaktan (A4 list papira) da ga držite u ormariću pored perilice rublja i u slučaju potrebe lako identificirate bilo koji simbol.

Tajna dugovječnog tekstila?

Ne kriju se naravno svi ključni elementi dugovječnosti tekstila u pravilnom održavanju. Bitna je i sama kvaliteta izrade i proizvodnje. Sjećate se onog stolnjaka i krpe od prije 10-ak godina? Svakako! Mnogi ih koriste i danas. Upravo je ta predanost i inzistiranje na kvaliteti održalo Čateks d.d. u vrhu tekstilne industije ovog dijela Europe. Odabirom najkvalitetnijih sirovina, tehnologije, stručnjaka, brojnih certifikata i stoljetnim iskustvom kao tajnim sastojkom dobivate kvalitetan i dugovječan tekstilni proizvod. Kupovinom Čateksovih proizvoda postajete dio tradicije i član zadovoljne obitelji kupaca. Želite da Vaš dom ima tradicionalan štih ili modernu crtu, Čateks Vam otvara sve opcije.

Uz ovaj vodič u Čateksu samo zaokružujemo priču već poznate kvalitete Čateks d.d. proizvoda. Sve linije proizvoda dostupne su i putem web trgovine www.cateks.hr diljem cijele Hrvatske, čak i uz besplatnu dostavu za narudžbe iznad 53.09€ / 400,00 kn.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.


KONTAKT  WEBSHOP