Čateks Defend

Čateks Defend predstavlja vrhunsku kvalitetu proizvodnje tkanina za specijalne namjene koje se koriste za izradu vojnih i policijskih odora, kao što su  CORDURA® NYCO materijali izrađeni od mješavine vlakana  poliamida i pamuka, mješavine pamuka i poliestera, 100% pamuka, materijali s inox ili ugljičnim nitima za antistatična svojstva, odnosno s FR vlaknima za svojstvo negorivosti. Tkanine se dorađuju kako bi se zadovoljila specijalna svojstva: Vodoodbojnost, Uljeodbojnost, Obrada protiv prljanja, gužvanja, zaštitu od insekata...

Više o Čateks Defend

Čateks Medical

Čateks Medical tehnički su materijali obrađeni protiv gorenja, gljivica i bakterija te zadovoljavaju standarde poput BS 7175-CRIB 5, EN ISO 12925. Njihova glavna primjena je u proizvodnji medicinskih navlaka za madrace, jastučnice i medicinska pomagala, pošto su ugodni na opip, antibakterijski i osiguravaju dugotrajnu higijenu. 

Više o Čateks Medical

Čateks Protect

Brand Čateks Protect obuhvaća visoko kvalitetne tehničke materijale koji štite od vremenskih neprilika poput kiše i hladnoće, pružaju zaštitu tijekom rada u opasnim uvjetima kada se rukuje plamenom, uljima i naftnim derivatima, tijekom radu u eksplozivnoj atmosferi (pri izloženosti elektrostatskom naponu) ili u uvjetima smanjene vidljivosti. Materijali se dijele u tri skupine: Poliuretanom prevučeni materijali, Višeslojni materijali laminirani tehnologijom točkastog lijepljenja i obrađene pamučne tkanine ili mješavine pamuka i poliestera.

Više o Čateks Protect

ČAteks Home

Čateks Home objedinjuje dekorativne tkanine, umjetnu kožu i kućanski tekstil. Metražne pamučne dekorativne tkanine atraktivnih su dezena, koji se nadopunjuju u skladu sa sezonskim trendovima i prigodama. Uz metražne pamučne tkanine, Čateks Home obuhvaća i široku paletu umjetne kože na bazi poliuretana, raznih tekstura i čvrstoća s primjenom u kućanstvu i industriji namještaja. Kuhinjske krpe, pregače, rukavice i hvatači, stolnjaci i stolne trake, posteljne garniture, plahte, dekorativni jastuci, jastuci za vrtne garniture, vreće za sjedenje punjene granulama, proizvodi su kojima je Čateks dio Vašeg modernog doma.

Više o Čateks Home