Čateks Home objedinjuje dekorativne tkanine, umjetnu kožu i kućanski tekstil, odnosno kućansko rublje.

Metražne pamučne dekorativne tkanine atraktivnih su dezena, koji se nadopunjuju u skladu sa sezonskim trendovima i prigodama (npr. božićno-novogodišnji, uskršnji, s motivima zavičajne pripadnosti, suveniri).

Uz metražne pamučne tkanine, Čateks Home obuhvaća i široku paletu umjetne kože na bazi poliuretana, raznih tekstura i čvrstoća s primjenom u kućanstvu i industriji namještaja.

S asortimanom kućanskoga tekstila Čateks je kroz svoju povijest izgradio tradiciju kvalitetnog i prepoznatljivog tekstilnog proizvoda namijenjenog svim generacijama kupaca. Kuhinjske krpe, pregače, rukavice i hvatači, stolnjaci i stolne trake, posteljne garniture, plahte, dekorativni jastuci, jastuci za vrtne garniture, vreće za sjedenje punjene granulama, proizvodi su kojima je Čateks dio Vašeg modernog doma.

Cijeli proizvodni proces nastanka tekstilnog proizvoda odvija se u Čateksu: kreativne ideje Odjela dizajna, Odjel dorade tekstila prenosi na tkanine, dok ih Odjel konfekcije pretvara u gotov proizvod.

Sav repromaterijal koji se koristi u procesu proizvodnje europskog je podrijetla, osim prediva za tkanje koje se nabavlja na globalnom tržištu.

Čateks posjeduje Oeko–tex® standard 100, klasa II certifikat za sve tkanine, čime se jamči proizvodnja u skladu s ekološkim standardima.

Pogledajte Čateks Home galeriju fotografija: