Konfekciju sačinjavaju:

  • Odjel tehničke pripreme rada,
  • Odjel krojenja
  • Odjel šivaone i
  • Odjel dorade gotovih proizvoda

 

Odjel tehničke pripreme konstrukcijski i tehnološki razvija nove proizvode, razrađuje nove tehnološke procese, analizira i poboljšava proizvodne procese s ciljem da se što kvalitetnije, a u skladu sa zahtjevima kupca, odjevni predmet pripremi za proces proizvodnje.

Odjel šivaone izrađuje konfekcionirane proizvode tehnikama šivanja, visokofrekventnog ili toplotnog spajanja šavova, čija je glavna odlika vodonepropusnost.

Odjel krojenja radi na Bullmer GmbH automatskim strojevima za polaganje i iskrojavanje jer automatizacija procesa krojenja donosi prednosti u vidu povećanja produktivnosti rada, uštede na materijalu, povećanju kvalitete iskrojavanja, čime se doprinosi efikasnosti prilikom faza izrade odjeće i raznih gotovih proizvoda

Svi odjeli konfekcije udruženim snagama proizvode artikle tehničke namjene, kao što je odjeća koja štiti od kiše i vjetra, visoko vidljiva odjeća, vojna i radna odjeća, proizvodi medicinske namjene kao što su navlake za madrace, plahte i jastučnice, ali i proizvodi široke potrošnje, kao što su posteljno i kućansko rublje. Većina navedenih artikala se izvozi u zemlje Europske Unije, zahvaljujući svojoj kvaliteti i kratkom roku izrade.