Kroz svoju bogatu povijest Čateks d.d. gradi kvalitetan odnos sa svojim klijentima, djelatnicima i okolinom.

Vrijednosti na kojima temeljimo našu svakodnevicu su:

Odgovornost i pouzdanost prema poslu, klijentima i rokovima. Naši klijenti mogu biti sigurni da će njihova očekivanja biti ispunjena te da će Čateks d.d. pravovremeno, u skladu s pravilima struke isporučiti ugovoren posao.

Inovativnost i kreativnost u radu i konačnom proizvodu kod nas je prepoznatljiva, a naši stručnjaci uvijek nastoje klijentima pružiti kvalitetna idejna rješenja.  Inovacija i kreativnost u radu konstantno unaprijeđuju nas kao stručnjake, a klijentima daju dodatnu vrijednost u poslovanju s nama.

Povjerenje smatramo kao temelj dobrog poslovnog odnosa. Vrlo je važno napomenuti da sve podatke i informacije koje saznajemo u poslovnom odnosu tretiramo s najvišim stupnjem povjerljivosti.

Vrhunska kvaliteta. Sve proizvode i usluge koje isporučujemo višestruko kontroliramo i ispitujemo ne bismo li isporučili isključivo vrhunsku kvalitetu. Kako bi to postigli, implementiramo naše cijelokupno stečeno znanje, iskustvo i svu raspoloživu tehnologiju.

Kompetencije naših zaposlenika zalog su za budućnost tvrtke i jamstvo našim kupcima da će i dalje primati još kvalitetniju razinu usluge. Svakodnevno učimo i želimo učiti, širimo svoje obzore i otvaramo se novim tehnologijama i rješenjima. Svoje zaposlenike kontinuirano educiramo i potičemo na osobni razvoj i nesebično dijeljenje znanja sa suradnicima.

Transparentnost u svim segmentima poslovnog djelovanja.