Slobodna radna mjesta:

 

 

Vjerujemo da zaposlenike treba tretirati s poštovanjem, iskrenošću i poštenošću te slavimo razlike svojih zaposlenika. Raznolikostima smatramo jedinstvene karakteristike svakog od nas: naše karaktere, preferencije, životne stilove, misaone procese, znanja, vještine, radna iskustva… Ako želimo razmišljati drugačije od drugih, i mi moramo biti drugačiji! Poštujemo zaposlenike zbog onog što jesu i zbog onog što unose kroz svoj rad. Njegujemo mogućnost izražavanja individualnosti i kreativnosti u radu i izvlačenje najboljeg od svakog zaposlenika. Privlačimo, razvijamo i zadržavamo zaposlenike koji su raznoliki poput tržišta koja opskrbljujemo proizvodima te osiguravamo radno okruženje u kojem se prihvaća sinergija različitosti.

Znanje nastalo stoljetnim zalaganjem naših zaposlenika je specifično i bezvremensko. Zato ga dijelimo i prenosimo kroz generacije i različita radna mjesta jer tako stvaramo temelje za napredak. Znamo da se uspješnost stječe dijeljenjem znanja i razvojem zaposlenika, a ne ljubomornim čuvanjem. Individualan rast = rast poduzeća. Pogreške nam ne smetaju- znamo da se na taj način uči.

Jedna od naše niti vodilje: tim > pojedinca. Nisu nam dragi sebični pojedinci; volimo timske igrače. Udruživanjem i timskim radom odrađujemo svoje poslovne zadatke i međusobno se potičemo

Znamo da je vrijeme dragocjeno i bitno nam je da ga, osim za posao, poklanjamo i svojim obiteljima te aktivnostima i hobijima koje volimo i koji nas ispunjavaju.

Otvoreni smo za komunikaciju — kod nas vrata ne moraju biti otvorena, jer ih niti nema — bez straha se obraćamo jedni drugima, bez obzira na poziciju.

Strastveni smo, težimo najboljem i biti najbolji. Ponosni smo na ono što radimo i tko smo. Sanjamo velike stvari i radimo na ostvarenju naših snova. Vjerujemo u sebe i da je sve moguće.

Ukoliko i vi vjerujete i želite nam se pridružiti, pošaljite nam svoj CV i motivacijsko pismo!

 

Primamo Vaše zamolbe na [email protected]